BUTIK

MINI TORBICE

Za vse ljubiteljice majhnih praktičnih torbic sta liniji PLAYFUL in DIVA kot naročeni. Vse modele lahko nosite na dve strani – ena je igriva in barvita, druga pa enobarvna in elegantna.

TORBICE

Če raje nosite torbice kot nahrbtnik, a vam sem ter tja še vedno prav pride tudi super praktičnost nahrbtnika so kolekcije BASIC, FUN in ŠIK kot naročene.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi, kot tudi funkcionalnostmi.

NAHRBTNIKI

Navdušenke nad nahrbtniki boste zagotovo raje kot po torbicah posegle po nahrbtnikih. A linija nahrbtnikov EASY odlikuje poleg drugačnosti še ena lastnost. To je praktičnost, saj se prostoren nahrbtnik po potrebi lahko spremeni v tudi v torbico. Da mehkih in udobnih naramnic sploh ne omenjamo.

MINI

Kolekcija MINI je namenjena najmlajšim. Praktičen nahrbtnik ima prav tako lastnosti kameleonke. Ta se na soncu obarva in zaživi v vsej svojih barvah.

THE ONE

Kolekcija THE ONE je namenjena vsem, ki želite imeti res unikatno, drugačno in edinstveno Kameleonko. Izdelana je po vaših željah in vsebuje vse karakteristike Kameleonke.

Ob naročilu se lahko odločite ali je Kameleonka, ki jo sooblikujete, dostopna tudi drugim navdušenkam nad vašim izborom ali pa jo izdelamo samo za vas.

Povpraševanje za vašo unikatno Kameleonko lahko oddate prek obrazca tule.

DARILNI BONI

Če niste prepričani katera Kameleonka bi bila najbolj primerna za novo lastnico  ali pa želite da si jo ustvari sama, lahko kupite darilne bone in omogočite, da nova lastnica skreira čisto svojo Kameleonko.

Za vse dileme pri naročanju darilnih bonov smo vam na voljo tudi tule.

×
Product added to cart

V košarici ni izdelkov.