Dostava in poštnina

Vsako naročilo, pregledamo in obravnavamo še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V kolikor to ni izvedljivo, na vstopno stran obesimo obvestilce o morebitni zamudi.

Ker je vsak izdelek narejen ročno, z veliko mero natančnosti, to terja svoj čas. Po izvedbi celotne konzultacije o željah se potrudim, da je izdelek pri vas že v petih do sedmih dneh. Če slučajno pride do zamud in potrebujem več časa, pa vas o tem seveda obvestim.

In kaj če nujno potrebujete izdelek v najkrajšem možnem času?

Ni panike! Oddajte naročilo in me čimprej kontaktirajte na e-mail info@carobniprstki.com. Naredila bom vse, kar je v moji moči, da bo paket pravočasno pri vas.

Paketke dostavlja Pošta Slovenije. Kaj če vas ni doma, ko vas poštar obišče? Nič hudega. Pustil vam bo obvestilce, s katerim paket čimprej dvignete na svoji pošti. Tam vas bo namreč čakal le 15 koledarskih dni, po preteku tega roka pa se bo vrnil k meni. Ker to predstavlja visoke stroške in je neprijetno, da morate ponovno plačevati poštnino, vas prosim, da ne čakate na zadnji dan 🙂

Znesek pakiranja in poštnine se spreminja glede na težo izdelka. Običajno je cena poštnine okoli 4,00 €.

Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije.

×
Product added to cart

V košarici ni izdelkov.