O Kameleonki

K A M E L E O N K A se zlahka prelevi v vsaj dve obliki in te lahko spremlja pri vseh tvojih dogodivščinah.

Koncept K A M E L E O N K E  je bil zasnovan v želji, da bi v eni torbici združili več možnosti nošenja, prehod med enim in drugim načinom pa mora biti čim bolj preprost.

Vsaka K A M E L E O N K A ima tako vsaj dve različni možnosti nošenja, dodatne možnosti se širijo glede na posamezen model.

K A M E L E O N K A  KIDS pa se lahko nosi le kot nahrbtnik, a svojo podobo spreminja na soncu, ko dobi čisto nov izgled.

VELIKOSTI

  • S: Ø 30 cm x 6 cm
  • M: 38 cm x 35 cm x 8 cm
  • M: Ø 38 cm x 6 cm
  • L: 44 cm x 38 cm x 8 cm

Velikosti se razlikujejo med posameznimi modeli.

PERSONALIZACIJA

Dodatno vrednost K A M E L E O N K I  dajejo tudi personalizirani zapisi v njeni notranjosti.

Vsaka nova lastnica si svojo K A M E L E O N K O lahko personalizira po svjih željah ali izbira med že ponujenimi možnostmi.

Vedno sem si želela ene torbice. Tiste, ki bi ustrezala vsem mojim zahtevam in se hitro prilagodila trenutnim potrebam. Ker je na trgu nisem našla, sem začela misijo – naredimo si svojo torbico, ki je ni.

Ker nisem navdušenka nad nahrbtniki, a sem vseeno iskala možnost, kako bi te praktične in modne nahrbtnike lahko nosila tudi kot torbico, so najprej nastali taki, ki so imeli tudi možnost nošenja na rami. 😊

Nato je po nekaj tedenskih načrtovanjih in raziskovanjih nastala prva predhodnica K A M E L E O N K E. Rečemo jih lahko kar “babi” K A M E L E O N K A. 🙊👵

Imela je štiri različne možnosti nošenja. Lahko sem jo nosila kot torbico, nahrbtnik, torbo čez ramo ali kot “cross body” torbo. Nad njo sem bila res navdušena. Z mano je prepotovala ker lep del Evrope in bila zelo super sopotnica. AMPAK…ja vedno se najde en ampak – njene preobrazbe so bile malo preveč zapletene. Za prehod med enim in drugim izgledom, sem potrebovala preveč dodatnih pripomočkov in tega zagotovo nisem uspela narediti na poti.

Ker mi je ta “težava” predstavljala nov izziv, sem tekla nov krog raziskovanja in načrtovanja. Po nekaj tednih, tik pred odhodom na dopust je nastala nova, recimo ji “mami” K A M E L E O N K A. 😊

Nastala je malo večja torbica, z dodatno varnostno opcijo. Pri prejšnji sem namreč dostikrat imela neprijeten občutek, da ga je lahko odpreti in si prostovoljno potreči z njegovo vsebino.

To sem z novo Kameleonko rešila. Dvojna zadrga se je izkazala za odlično rešitev. A na popotovanju po Balkanu, je bilo oblikovanje vseh njenih izgledov še vedno preveč zahtevno.

In ponovno sem bila pred novim izzivom. Kako olajšati oblikovanje izgledov in zagotoviti varnost ob nošenju.

Ker se je bližal nov dopust sem se odločila, da preizkusim nov sistem, ki sem ga patentirala v preteklih tednih. In nastala je prava K A M E L E O N K A.

Ker sem nad njo navdušena in ker verjamem, da lahko tudi vam olajša marsikatero dogodivščino oziroma vsakdanje življenje s svojo hitro preobrazbo, je K A M E L E O N K A na voljo za vas.

Za nasmejane, navihane uporabnice, ki bodo pri svojem hitrem tempu uživale v družbi K A M E L E O N K E in njenimi preobrazbami.

Rojena sem na sončno, vročo julijsko nedeljo in obožujem poletje. Nikoli se naveličam sonca, vonja morja in nežne sapice, ki plapola skozi moje razkuštrane lase. Navdušujeta me vonj sivke in vijolična barva. (Skoraj) vedno sem nasmejana in vesela, sem ter tja pa “rakasto” sanjava in muhasta.
Neizmerno uživam v ustvarjanju, obožujem glasbo, vedno pogosteje pa obujem tudi plesne čevelce. Svoj prosti čas posvečam športu in kakšni zanimivi knjigi, ter seveda mojim najdražjim. Prav posebno poglavje v mojem življenju pa so potovanja, ki me navdihujejo in začarajo … zelo pogosto pa so ravno ta razlog za nova ustvarjanja. Saj veste, ženske vedno na poti kaj potrebujemo
Moje profesionalno življenje se vrti okoli medijev: pisanje, branje, promoviranje, snemanje, montiranje, ustvarjanje … Ker v svojem delu neizmerno uživam sem se odločila, da svoje profesionalno znanje združim z mojo drugo ljubeznijo – ustvarjanjem. Tako pod mojimi prstki nastaja blog Čarobni prstki in po novem tudi unikatne torbice Kameleonke.
×
Product added to cart

V košarici ni izdelkov.